U saradnji između Kapap Srbije i Udruženja spasilaca na vodi Srbije u utorak 29. maja na bazenu Taš, u okviru spasilačkog treniga u 21:30 major izraelske vojske u rezervi Avi Nardia odrzaće - "Vodeni izazov" - mentalni i fizički trening koji kroz vojne vežbe gradi timski i liderski duh i stanje uma.

Opširnije: Vodeni izazov

Major izraelske vojske Avi Nardia posetio je grad Kruševac u kojem je sa tamošnjim zvaničnicima razgovarao o oblicima buduće saradnje. Više o ovoj vesti možete pročitati na: http://www.krusevac.rs/sr_cir/ks-info/vesti/5989-avi-nardia.html.

Opširnije: Saradnja sa lokalnom samoupravom

Major i instruktor izraelskih specijalnih jedinica, Avi Nardia, i međunarodno licencirani Kapap instruktori Igor Sučević i Siniša Petrović gostovali su na Radio televiziji Pink 10. septembra 2015. godine u emisiji Jovana i Srđan. Tom prilikom razgovarali su o obuci koju sprovode u srpskim specijalnim jedinicama, obučenosti istih, kao i o civilnom programu samoodbrane u okviru kojeg su demonstrirali nekoliko tehnika samoodbrane i podelili sa širom javnošću filozofiju koja stoji iza podučavanja tehnika Kapap-a. Ceo prilog možete pogledati ovde:

 

 

Opširnije: Gostovanje na RTV Pink

Major izraelske vojske Avi Nardia i pripadnik specijalne jedinice Yamam, Avi Nardia i instruktori Kapap saveza Srbije Igor Sučević i Siniša Petrović sastali su se sa ekipom dnevnog lista Telegraf. Tom prilikom ekipa Telegrafa napravila je intervju sa gospodinom Nardiom koji je odgovarao na novinarska pitanja o Kapapu, samoodbrani i svom poslu pri obuci srpskih specijalnih jedinica.

Ceo intervju možete pogledati na: http://www.telegraf.rs/vesti/1745424-pogledajte-kako-je-izraelski-specijalac-bacio-na-kolena-novinara-telegrafa-sa-samo-dva-prsta-video

Opširnije: Prilog o Kapapu u dnevnom listu Telegraf

Kapap Srbija i major izraelske vojske Avi Nardia biće specijalni gosti XIV večeri borilačkih veština u organizaciji Kyokushinkai saveza Srbije. Zajedno sa nama specijalno učešće imaće i klub praktičnog streljaštva Grom. Kapap Srbija i major Avi Nardia imaće posebnu čast da predstave izraelsku borilačku veštinu Krav Panim El Panim ili skraćeno Kapap. Biće demonstrirane efikasne tehnike samoodbrane u situacijama sa naoružanim i nenaoružanim napadačima. Publika će iz prve ruke imati priliku da stekne uvid u Kapap, veštinu samoodbrane koja se koristi u izraeslkim specijalnim jedinicama i da vidi primenu ove veštine kako u vojnoj i policijskoj tako i u civilnoj samoodbrani. XIV veče borilačkih veština održaće se 19.9.2015. godine u KSC Šumice u Beogradu sa početkom u 17 časova. Pored naše veštine biće demostrirane i druge borilačke veštine kao što su: Kyokushinkai Karate, Karate, Iaido, Samoodbrana za žene, Rvanje, Nunchaku, Kik box, Filipinska eskrima, Krav Maga, Realni aikido, Jeet kune do, Kendo, Capoeira senzala, Submission, Wing Chun Kung Fu, Ninjutsu, MMA, Uechi ryu Okinawa Karate do, Box i BJJ. Više informacija o ovom događaju možete naći na sajtu organizatora na adresi: www.kyokushinserbia.com.

Opširnije: Nastup na večeri borilačkih veština