Sifu SAPIR TAL osnivač SPIKEY Self Defense Tool će u Beogradu održati seminar na temu samoodbrane 28. avgusta.

Radionica je otvorena za javnost i na seminar se mogu prijaviti polaznici i polaznice bilo kojeg doba, uključujući i instruktore zainteresovane za učenje upotrebe SPIKEY alata za samoodbranu. Svaki polaznik dobiće SPIKEY alat kao poklon na kraju seminara. Cena seminara iznosi 1500 RSD. SPIKEY predstavlja lagan, mali i efikasan alat. Napravljen je od otporne plastike i ima nekoliko karakteristika koje ga čine efikasnim alatom u slučaju samoodbrane. Lako je dostupan i dolazi u različitim bojama i dezenima tako da se može koristiti i kao modni dodatak. Lako ga koriste i levoruki i desnoruki ljudi i kao takvog koriste ga policijske i bezbednosne organizacije širom sveta.

Više informacija o seminaru možete dobiti na: 064 258 97 56 ili slanjem poruke na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Opširnije: SPIKEY seminar

Dugogodišnji saradnik Kapap Srbije, major izraelske vojske i Kapap instruktor 4. nivoa, Avi Nardia održaće seminar svim zainteresovanim polaznicima 15. oktobra 2017. godine u Beogradu. Na seminaru će biti prikazane savremene tehnike i principi borenja i samoodbrane koje se izučavaju u okviru Kapap Krav Mage, a koje je major Nardia godinama sticao kroz svoju službu u izraelskoj vojsci i kao glavni instruktor specijalne policijske jedinice Yamam, jedne od najelitnijih specijalnih jedinica u Izraelu i u svetu. Za sve učesnike seminara biće obezbeđen adekvatan prevod, kao i odgovarajući uslovi za izvođenje i uvežbavanje prikazanih tehnika. Za više informacija možete pozvati broj telefona 064 25 89 756 ili se obratiti putem elektronske pošte na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

Opširnije: Avi Nardia Kapap - Krav Maga Seminar

Pogledajte listu licenciranih Kapap akademija u svetu:

http://www.kapapusa.com/index.php/en/contact/academies

 

Contemporary Fighting Concepts (CFC) Klub

Adresa 1: Ruska 1, 11000 Beograd

Telefon: +381 64 25 89 756

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Website: http://www.kapapsrbija.com

Glavni instruktor: Igor Sučević, Kapap instruktor četvrtog nivoa

O klubu: Klub borilačkih veština Contemporary Fighting Concepts (CFC) već duži niz godina uspešno vrši obuke u različitim borilačkim veštinama i obuke samoodbrane. U klubu se izučavaju Kapap izraelski sistem i principi samoodbrane, Iks-D samoodbrana za pripadnice lepšeg pola, MMA/Jeet Kune Do, Brazilska Džiju Džica i Eskrima (Veština takođe poznata i kao "Kali" ili "Arnis"). Klub za svoje polaznike takođe vrši i obuku u pružanju prve pomoći. Klub CFC je član iCSDA (International Combatives Self-Defense Association), Međunarodne asocijacije za borbu prsa u prsa i samoodbranu. U okviru kluba je moguće pohađati i specijalizovane kurseve zaštite trećih lica i imovine.

U subotu, 30.9.2017. U SC Sumice, odrzace se tradicionalna smotra borilackih vestina i sportova, sa najduzim stazom u Srbiji - "Vece borilackih vestina i Kyokushinkai trofej Beograda". Centralni deo dogadjaja je internacionalni Kjokusinkai turnir "Trofej Beograda", koji ce biti kao I uvek obogacen demonstracijama razlicitih borilackih vestina i sportova koji se treniraju u Beogradu i Srbiji. Kjokusinkai Karate je poznat po atraktivnim, beskompromisnim borbama sa punim kontaktom.
Za trofej Beograda takmicice se Kyokushinkai borci iz: Republike Srpske, Bugarske, Madjarske, Irana, Poljske i naravno Srbije.
Sesnaesto Vece Borilackih vestina - Internacionalni Kyokusinkai turnir trofej Beograda ce se odrzati u sportskom centru Sumice (Ustanicka ulica 125), 30. septembra 2017. sa pocetkom u 17h.

Opširnije: XVI veče borilačkih veština

Poslednjeg vikenda u maju, u Beogradu je odrzan Lameco Astig seminar, koji je drzao guro Rodzer Agbulos (Roger Agbulos), inace osnivac i glavni instruktor Lameco Astig skole filipinskih borilackih vestina, dugogodisnji ucenik pokojnog Punong Guro Edgara Sulitea. Ovo je inace bio drugi seminar sa guro Rodzerom.

Ucesnici seminara su mogli da se upoznaju sa vise oblasti Lameco Astig sistema, kao sto su: borenje palicom, borenje nozem, kao i goloruka odbrane od napadaca na naoruzanog nozem. Takođe su mogli da vide tesnu povezanost između navedenih oblasti, kao i najvaznije principe koji se u njima primenjuju.

Opširnije: Rodzer Agbulos Astig Lameco Seminar