Kapap Srbija i klub borilačkih veština Contemporary Fighting Concepts imaju zadovoljstvo da najave održavanje Kapap i RCJ Machado BJJ seminara pod instruktorskim vođstvom majora Avi Nardie. Major Nardia bio je dugo godina instruktor specijalne izraelske policijske jedinice Yamam. Danas u Njujorku, u Sjedinjenim Američkim Državama uspešno vodi akademiju izraelske veštine borenja Krav Panim El Panim, skraćeno Kapap, što znači borba licem u lice. Njegove licencirane škole otvorene su u mnogim gradovima Sjedinjenih Američkih Država i sveta, uključujući i Beograd (od 2009.). U okviru svoje obuke radi sa brojnim policijskim i vojnim specijalnim jedinicama širom sveta uključujući i srpske specijalne jedinice.

Avi Nardia je nosilac crnog pojasa u brazilskoj džiu džici koji mu je lično dodelio profesor John Machado (RCJ Machado BJJ). Pod pokroviteljstvom majstora Nardie 2013. godine otvoren je i zvanični RCJ Machado BJJ centar u Beogradu. Dugogodišnji je učenik japanskih borilačkih veština a svoje znanje i iskustvo iz domena samoodbrane i borilačkih veština prenosi i civilnom sektoru preko svoje škole u Njujorku i preko međunarodnih seminara. U nedelju, dvadesetog septembra 2015. godine u Beogradu, vodiće Kapap i RCJ Machado BJJ seminar na kojem će demonstrirati efikasne tehnike samoodbrane koje se primenjuju u izraelskim specijalnim jedinicama u okviru Kapap obuke, kao i BJJ tehnike borbe u parteru. Kao i do sada na svakom Avijevom seminaru obezbeđen je prevod.

Detaljnije informacije možete dobiti na broj telefona 064 25 89 756 ili na e-mail adresi Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .