U subotu, 17.05.2014. godine, Avi Nardia je ponovo bio naš gost i održao Kapap seminar u Beogradu, u sali Sport na karaburmi.

Učesnici seminara imali su priliku da unaprede svoje znanje borilačkih veština i glavnih Kapap principa. Avi Nardia je ovoga puta naglasak seminara stavio na pravilnu biomehaniku u borenju i pokazao kako se identični ili veoma slični pokreti mogu koristiti u različite svrhe u borenju, bilo da je u pitanju borba u parteru, u stojećem stavu, praznim rukama, palicama, noževima... čak i praktično (borbeno) pucanje. 

Avi Nardia je još jednom pokazao da je ne samo vrhunski poznavalac borilačkih veština i instruktor, nego pre svega veliki čovek. Na kraju seminara se odrekao honorara i sav prihod od seminara namenio u humanitarne svrhe, za pomoć u odbrani od poplava. Takođe je iz ličnog prtljaga izvadio većinu odevnih predmeta i donirao ih postradalima.

U razgovoru sa učesnicima seminara, a na ideju CFC aaistenta instruktora Žarka Gavrilovića, (inače licenciranog spasioca), odlučeno je da uplata bude izvršena na račun Udruženja spasilaca na vodi Srbije, pošto smo saznali da ti hrabri i požrtvovani ljudi imaju velike probleme sa nedostatkom opreme, koja im je neophodna pri spašavanju ljudskih života.

Avi Nardia je potvrdio svoj dolazak za sredinu juna kada je planirano održavanje seminara praktičnog borbenog pucanja.

Zainteresovani za taj seminar mogu se prijaviti na:

+381 64 25 89 756 Igor Sučević

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.