Kapap savez Srbije sa velikim zadovoljstvom najavljuje održavanje seminarske turneje izraelskog sistema samoodbrane Kapap u tri grada Srbije. Seminari će biti održani u Beogradu, Nišu i Kruševcu 17. i 18. maja a glavni instruktor na seminarima biće bivši instruktor elitne izraelske specijalne jedinice Yamam, Major Avi Nardia. Ovo je sedmi seminar u organizaciji Kapap saveza Srbije na kojem će glavni instruktor biti Avi Nardia.

Major Nardia radio je u elitnoj specijalnoj jedinici Yamam poznatoj po izuzetnoj selektivnosti kadrova a posle aktivne službe karijeru je nastavio kao glavni instruktor jedinice. Danas širom sveta podučava elitne protivterorističke jedinice, uključujući i srpsku Žandarmeriju i elitnu Protivterorističku jedinicu MUP-a (PTJ). Identičnu KAPAP obuku samoodbrane prolaze slične jedinice širom sveta uključujući američke Foke, specijalne policijske jedinice za brze reakcije - SWAT, specijalne protivterorističke jedinice italijanskih karabinjera, Kanadske specijalne jedinice i drugi.

Na seminaru će biti prikazane tehnike samoodbrane koje koriste izraelske specijalne jedinice u borbi prsa u prsa, tehnike razoružavanja hladnog i vatrenog oružja, borbena taktika i tehnike odbrane od više napadača. Kapap se izučava širom sveta i velikom brzinom stiče popularnost kao izraelski sistem samoodbrane koji postaje de-facto sistem borenja najelitnijih vojnih i policijskih jedinica.

Za sve informacije i prijave za seminar kontaktirajte glavnog instruktora Kapap federacije u Srbiji i zvanično licenciranog instruktora Igora Sučevića pozivom na broj +381 64 258 97 56 ili slanjem e-mail poruke na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .