U sredu 26. februara 2014. godine biće održan seminar brazilske džiu džice pod vođstvom instruktora Avi Nardie iz Izraela, učenika Johna Machada i nosioca crnog pojasa u brazilskoj džiu džici. Seminar će biti održan u sali "Sport" u Višnjičkoj ulici broj 84, 5. sprat od 18:00 do 21:00. Za više informacija o seminaru kontaktirajte instruktora Igora Sučevića iz zvaničnog trening centra RCJ Machado BJJ, beogradskog kluba borilačkih veština CFC (Contemporary Fighting Concepts), pozivom na broj telefona +381 64 258 97 56 ili slanjem e-mail poruke na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

Ovaj seminar predstavlja još jedan u nizu seminara koje instruktor Nardia organizuje u Beogradu i nastavak odlične saradnje koju već godinama Kapap savez Srbije ostravuje sa međunarodnim Kapap savezom i glavnim Kapap instruktorom, gospodinom Nardiom.

Prošlogodišnji seminar RCJ Machado brazilske džiu džice održan je u maju 2013. godine uz veliko interesovanje BJJ zajednice u Srbiji i veliki broj učesnika koje je ovaj seminar okupio. Izveštaj kao i slike sa prošlogodišnjeg seminara takođe možete pogledati na našem sajtu.

Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo ponovo imati priliku da ugostimo gospodina Nardiu i sve učesnike seminara u Beogradu.